13 April 2007

Opel GT !!!

Un nume răsunător nu trebuie să fie lung ... GT'aime

Ieri, ClubOpel Romania a fost invitat de catre Opel Romania la o prezentare a noului Opel GT - Cabrio of the Year 2007
Vremea fiind placuta, am putut admira in voie liniile masinii si cum norocul ne-a suras, am putut sa ne si suim si sa dam o tura. Mi-e greu sa redau in cuvinte senzatia si urmarile minutului in care am fost la volan ... Multumiri si lui Kata.
Sometimes life changes fast:


Cateva date:

Body


Length/ width/ height

4091/ 1813 / 1274 mm

Wheelbase

2415 mm

Unloaded weight

1320 kg

Engine/ powertrain


Engine/installed position

2.0-liter turbocharged four-cylinder/at front, longitudinal

Displacement

1998 cm3

Bore/ stroke

86/86 mm

Compression ratio

9.2:1

Valve gear

Double overhead camshafts, four valves per cylinder

Max. power output

191 kW/ 260 hp at 5300 rpm

Max. torque

350 Nm at 2500 - 5300 rpm

Acceleration 0 – 100 km/h

Under 6 seconds

Top speed

Over 230 km/h

Fuel supply

Direct fuel injection, with variable high-pressure distributor rail and electronic throttle operation

Driveline

Rear-wheel drive

Gearbox

5-speed manual-shift

Wallpaper:

12 April 2007

Night photo ...

Aseara am avut ocazia sa fac cateva poze simpatice cu Venus si Pleiadele la o apropiere de 2½°. Urmatoarea apropiere mai buna va fi pe 3 aprilie 2012...
Prima poza este facuta la Platul Copiilor iar in ea m-am gandit sa includ si binoclul Asociatiei Astronomice Urania. A doua este mai pe seara de la mine de acasa.

08 April 2007

Biserici ...

Pentru cei care nu stiu, in fiecare an eu petrec Pastele de doua ori. Anul asta este exceptie pentru ca este in aceeasi zi si la catolici si la ortodoxi. Aseara am fost la Inviere la o bisericuta undeva pe Calea Floreasca si azi la Biserica Baratia - biserica la care va avea loc si ceremonia religioasa a casatoriei mixte intre mine si Adriana ! Mi-am facut de lucru cu sapuniera si am tras cateva cadre .. ma rog, cativa bytes.

07 April 2007

Ajun de Paste

Va urez sa aveti parte de un Paste fericit si sa fiti veseli si sanatosi ! Si ca sa va ajute, un apus superb si o eticheta interesanta de la amplificatorul de masina care am gasit-o prin garaj ieri. Si acum cand ma uit la ele vad si legatura .. Soare - fire ...
Si casa fiu in ton an facut repede o poza cu masuta noastra de Paste :)

05 April 2007

Momente si momente la volan 04-05 apr.

Mda se pare ca la volan nu poti avea numai momente de inspiratie... Te mai pocneste cateodata cate o ratacire, ca esti mai slab decat cel mai novice incepator. La unii oameni aceste momente tin mai mult...
Ieri: 2 soferite memorabile pe strazile superaglomerate ale superbei noastre capitale.
*** - prima pe Mosilor care dupa cum stiti este in lucrari ample pe zona liniei de tramvai ceea ce a dus (momentan) la aparitia unui mare sant. Ei, saraca noastra soferita avea o teama de acest sant ceva de groaza asa ca s-a gandit ca ar fi intelept sa mearga mai pe mijloc si sa puna frana de cate ori simte ea .. in fata ei era loc de o masina ... ea calca frana - pentru ca asa simtea !

*** - a doua la intersectia de la Armeneasca. Stateam cu A. sa trecem si noi bulevadrul, se pune verde, dam sa plecam dar nu putem pt. ca deh ... mijlocul intersectiei era blocat de o alta soferita. Buun avand deja la activ experienta de mai sus, ma infig la goarne .. doar doar fata s-o gandi un pic si va da in spate, unde avea loc. Dar nuuu.. la fiecare claxon al meu ea facea eforturi disperate de a se da mai in fata - unde nu era loc. Si a tot dat pana a intrat in masina din fata ei !!! WWOOOOWWW

Ok ... gata cu altii/altele.
Eu - azi de dimineata adormit si cu gandul aiurea, nu mai proptesc usa la garaj si dau sa ies cu masina. E, usa - evident - s-a inchis in aripa mea spate. Urmarea - vezi poza de detaliu executata maiastru cu sapuniera. Hmm m-or fi bombanit asa de rau fetele de ieri !?

04 April 2007

2 aprilie - prezentare Liza Panait


WTP a gazduit prezentarea de moda a creatoarei Liza Panait, prezentare ce a atras o sumedenie de personalitati. Avand toate aceste ingrediente, + manechinele :P, evenimentul s-a desfasurat ca la carte iar unele dintre piesele colectiei au produs rumoare si aplauze in sala. In finalul prezentarii am avut-o pe podium si pe Simona Patruleasa, pe post de mireasa ;) Enjoy ! Pentru alte poze ale evenimentului, contact pe mail.