05 April 2007

Momente si momente la volan 04-05 apr.

Mda se pare ca la volan nu poti avea numai momente de inspiratie... Te mai pocneste cateodata cate o ratacire, ca esti mai slab decat cel mai novice incepator. La unii oameni aceste momente tin mai mult...
Ieri: 2 soferite memorabile pe strazile superaglomerate ale superbei noastre capitale.
*** - prima pe Mosilor care dupa cum stiti este in lucrari ample pe zona liniei de tramvai ceea ce a dus (momentan) la aparitia unui mare sant. Ei, saraca noastra soferita avea o teama de acest sant ceva de groaza asa ca s-a gandit ca ar fi intelept sa mearga mai pe mijloc si sa puna frana de cate ori simte ea .. in fata ei era loc de o masina ... ea calca frana - pentru ca asa simtea !

*** - a doua la intersectia de la Armeneasca. Stateam cu A. sa trecem si noi bulevadrul, se pune verde, dam sa plecam dar nu putem pt. ca deh ... mijlocul intersectiei era blocat de o alta soferita. Buun avand deja la activ experienta de mai sus, ma infig la goarne .. doar doar fata s-o gandi un pic si va da in spate, unde avea loc. Dar nuuu.. la fiecare claxon al meu ea facea eforturi disperate de a se da mai in fata - unde nu era loc. Si a tot dat pana a intrat in masina din fata ei !!! WWOOOOWWW

Ok ... gata cu altii/altele.
Eu - azi de dimineata adormit si cu gandul aiurea, nu mai proptesc usa la garaj si dau sa ies cu masina. E, usa - evident - s-a inchis in aripa mea spate. Urmarea - vezi poza de detaliu executata maiastru cu sapuniera. Hmm m-or fi bombanit asa de rau fetele de ieri !?

1 comment:

Anonymous said...

Esti tare breh ...
Din pacate, nesimtirea pe strazi este mare rau, pacat de timpul pierdut din cauza unor "meseriashi" si / sau "meseriashe" la volan ..
Acum, referitor la poza de detaliu ... pacat de poarta. :P