09 October 2008

Lansare parfum Dior Homme Sport @ Howard Johnson

“HUGE & Spectacular!” Acestea sunt cuvintele care definesc tot ceea ce are legătură cu Dior. Evenimentul de lansare pentru « Dior Homme Sport » a respectat tradiţia. Imaginea noului parfum este Jude Law, actorul britanic de mai multe ori nominalizat la Oscar.

Dior Homme Sport este un parfum proaspăt, citric. Componentele de bază sunt, « lămâia care te învoirează », « ghimbirul încărcat cu energie « şi «cedrul nobil »…

02 October 2008

Octombrie, luna internaţională de luptă împotriva cancerului de sân



Fara a avea pretentia ca sunt cunoscator in domeniu, pot incerca totusi sa va indept un pic intr-o alta directie, o alta perspectiva asupra acestei boli care pentru multi suna ca o condamnare la moarte si incetand sa mai lupte... se resemneaza. Cautati, cititi si luati singuri decizia cea mai buna pentru VOI.
Factorii de mediu, ce mancam, genetica au un rol in aparitia bolii insa v-ati gandit cum sa PREVENITI sa va imbolnaviti !? Industria medicala normal ca se asteapta sa ii cumparati produsele, ca sunt bune sau nu, descoperi pe parcurs.
Prin urmare medicina prefera sa trateze efectele si nu cauzele - e mai profitabil.

Evident, ca in multe alte cazuri e mult mai usor sa depistezi din timp boala de care suferi, deci controlul anual si palparea (in cazul acesta) periodica e binevenita :) Si la dentist mai bine ajungi inainte sa te doara sau sa faci infectie .. iti pui o plomba mica si esti gata.

Ce urmeaza este traducere partiala de pe Natural News :
http://www.naturalnews.com/022107.html
http://www.naturalnews.com/024380.html

Numarul 1 in prevenirea a 77% din cazurile de cancer: Vitamina D si Soare.
..avertizarea legata de expunerea la soare contribuie de fapt la deficienta vitamina D in organism.
Deficienta de vitamina D reduce in mare masura capacitatea organismului de opri cresterea tumorilor canceroase. Peste 75% din cazurile de cancer la san si prostata pot fi tratate numai prin terapia cu vitamina D.
N-ar trebui ca asta sa fie stirea numarul 1 in aceasta campanie de lupta !?
...
Noi studii arata ca medicamentele pentru chimioterapie produc leziuni ale inimii.
Cardiologistul Pamela Douglas, din cadrul Duke University declara recent: "in procesul de vindecare a cancerului de san le-am expus la lucruri destul de periculoase. Acestea cauzeaza leziuni permanente ale inimii, rinichilor, ficatului si creierului (!!!).

Chimioterapia este de fapt o otrava. Tot scopul acestui tratament este de a omori cancerul inainte de a muri pacientul.
Suplimentele anti-cancer ofera pe de alta parte o varianta mult mai buna: AJUTA sistemul imunitar si organismul pentru a lupta impotriva cancerului.
Exemple de suplimente: Cat's claw (gheara pisicii), spirulina, vitamina D3, zinc, seleniu, extrase de usturoi, acizi grasi Omega-3

Ma opresc aici cu traducerea catorva fragmente si va las pe VOI sa va informati la adresele de mai sus si altele. Google-it, acum stiti ce.

http://www.naturalnews.com/022107.html
http://www.naturalnews.com/024380.html
http://www.e-sana.ro/index.php?a=342