20 January 2008

Tara in care traim ...

Ganduri de iarna ... intamplari peste weekend.

Sambata - Depozitul de Calculatoare mag. Unirii:
Totul se rezuma la oameni .. la angajatul cu care stai de vorba, la organizarea de magazin, etc.
Si acum o experienta de neuitat care m-a cam pus pe ganduri la Depozitul de Calculatoare din Unirii.
Scopul vizitei - cumpararea unui router wireless cu porturi LAN.
Timpul petrecut in magazin: 40 min. !!! :o
Iaca cum l-am petrecut:
Ma duc la omul care se afla in dreptul echipamentelor de retea - il voi numi A1. Ii spun ce vreau si ia o cutie din raft si ma pune pe mine sa aflu daca este ceea ce vreau ... hmm ok ... Vreau sa-l cupar .. pot plati cu cardul ? Nu se poate .. se face update la softul de pe POS (WTF !!??? :o ) mai dureaza 10-15 min ..
Plec spre iesire unde intreb alt angajat (A2) daca pot plati cu cardul - sigur ca se poate ! Lucrurile nu erau pe calea cea buna insa eu vroiam router-ul ... deci ma duc cu A2 la A1 sa-i explice si lui ca se poate .. Da, ok se poate dar se vede treaba ca A1 nu mai are chef de munca .. vrea sa plece si ma PASEAZA (!!!) la alt angajat (A3) care deja era ocupat cu ... completarea unei facturi. Parea simplu insa softul de facturare pe langa faptul ca era foarte stufos se mai si blocase.
Nah belea, toata lumea sa iasa din soft pt ca e blocata baza de date :huh:


Duminica, Piata Iancului si ceea ce nu vedem sau nu vrem sa vedem - duminica 20 ianuarie.
Mormane de zapada mudara, caini pricajiti si tremurand de frig .. aurolaci incalzindu-se la gurile de aerisire ale metroului. Perocupati de ceea ce avem de facut, trecem aproape zilnic pe langa aceste imagini .. si totusi totul merge in voia inertiei .. tara, oamenii, noi. Din cand in cand cate un eveniment ne mai trezeste din amorteala insa e greu ..
Oamenii trebuie condusi, condusi bine si problema este ca cei care ar trebui sa conduca sunt ocupati sa se razboiasca intre ei .. nu mai au timp si de noi ..
Eh, vremuri bune vor veni .. trebuie doar sa le simtim si sa credem asta :)