21 August 2006

19-20 Canicula in Bucuresti

Eeei asa se face ca am stat mai mult in casa la aer conditionat. Am reusit totusi sa fac impreuna cu A. niscai poze prin podul cel incins de soare ...
Out of frame

14 August 2006

12-14 Weekend superb

Eei da, s-a intamplat: sambata noapte ora 00:00 am cerut-o in casatorie pe A.! M-am balbait eu un pic cu imbracatul si cu deschisul cutiei cu inelul, dar deh - daca n-as fi avut emotii nu eram eu.
In rest ... am stat si ne-am bucurat amandoi de ceea ce am facut.
Tot in acest weekend:
- Pamantul a trecut prin coada Cometei Swift-Tuttle si ar fi trebuit sa fie un mare spectacol. Insa eu aveam treburi mai importante de facut in casa ...
- Pata solara bipolara nr. 904.

Si luna .. tot in weekend.

07 August 2006

Furtuna in Bucuresti - sambata 5 aug

Mda ... dupa ce am colindat veseli prin oras cu masina lui A si pe care intr-un final am dus-o la spalat, la pranz a inceput urgia - vant puternic, nori amenintatori si finally ploaie torentiala.
Spre seara, cu toate ca picam de somn, n-am rezistat si am stat oleaca la vanat de fulgere.

01 August 2006

Weekend - Opelfest la Moeciu

In weekend am mers imprepuna cu A. si alti opelisti la Moeciu, pentru intalnirea anuala denumita Opelfest. Nu intru in detalii despre ce si cum a fost, pentru ca prefer - iarasi sa las pozele sa vorbeasca. Oricum am mers vreo 800 de km (pentru ca am dat sambata o fuga pana in Sighisoara la festivalul medieval)