31 July 2006

Joi 27 iul @ Marriot - Grand Fiesta Shopping

Asa .. revin cu ultmele actiuni ! Joi a fost la JW Marriot: Grand Fiesta Shopping 2006 care si-a propus să aducă în atenţia clienţilor Galeriile Comerciale Grand din incinta Grand Avenue,
încercând să recreeze atmosfera estivală prin prezentări de modă, de la costume de baie, lenjerie intimă până la rochii de seară. Noile tendinţe din modă au fost "prezente" şi prezentate de vedete Playboy - aici inca mai este de discutat, dar sa ne uitam la niste poze.





Aici my love A. imi arunca zambete .. eu incercand disperat sa le prind cu aparatul ce nu reusea sa focalizeze in lumina slaba ... eh.



In fnal, S. ne-a mai facut cateva poze prin holul de la Marriot. What can I say ... ne-a prins superb.

06 July 2006

Premiile revistei VIP

Actiunea s-a desfasurat la hotel Phoenicia. Poze, personalitati dupa cum urmeaza:













05 July 2006

4th of July @ Lebada

Eii uite ca a trecut ceva vreme de la ultima postare dar ziua de ieri merita una:multumita lui M., am avut o invitatie la restaurantul Lebada la petrecerea de ziua Americii.
Aici - muzica, dans, gratare si lume care se simtea bine:





La un moment dat, bantuind pe acolo am dat peste niste copii ce asteptau la cativa tineri pentru baloane "impletite". Am luat si eu o floricica pt. A.


Pe drum am zis sa luam si noi un taxi ... e, omul mergea super sportiv - ce mai, artist si la volan si la vorba .. ne-a povestit cate-n luna si-n stele :))
La intoarcere n-am rezistat si i-am tras si omului o poza: